Home

Kunststof dakkapel

De zekerheden van Delux

Bekijk onze zekerheden

De DELUX Dakkapel, kenmerkend door de strakke afwerking en kwaliteit van het hoogste niveau.

Onderhoudsarm met kwalitatief hoogstaande kunststof boei / goot met luxe overstek, in 3 verschillende soorten verkrijgbaar, de Rustiek, de Beauty en de Bak recht.  Onze ervaringen hebben ons geleerd dat Keralit een van de beste materialen is ter bescherming van de zijwangen van de kunststof dakkapel. Deze zijwangen / rabbat-delen, zijn zowel in horizontaal, verticaal en in de daklijn mee lopend, te verkrijgen. Uiteraard in meerdere RAL kleuren.
DELUX Dakkapellen worden altijd uitgevoerd met een open kunststof goot voor een uniform aanzicht van uw woning.

All-in prijs, Inclusief plaatsing!

Prefabricage gaat sneller dan ter plaatse bouwen. Dus minder uren nodig, wat vertaalt zich in een gunstigere prijs. Afspraak = afspraak, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Dakkapel zonder gedoe

Dankzij de zorgvuldige voorbereiding en prefabricage in de fabriek verloopt de plaatsing zeer efficiënt. Al binnen een paar uur is uw dak alweer wind en waterdicht. Onze monteurs werken de dakkapel vervolgens netjes af, ruimen alles op en lopen alles met u na.

Onderhoudsvrij & duurzaam

Minimaal onderhoud: de DELUX Dakkapel met kunststof kozijnen en buitenbekleding van HPL, Keralit en EPDM dakbedekking en als loodvervanger Leadax of Ubiflex, wat beter is voor het milieu!

De Delux dakkapellen configurator

Configureer de dakkapel van je dromen